Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Levne-sperky.cz Menu

Evolution Group CZ

Evolution group CZ to je český výrobce šperků zdobených krystaly Swarovski. Všechny krásné šperky jsou ručně vyrobené a představují výsledek práce zručných šperkařů a šperkařek z Jablonce nad Nisou. Poctivá ruční práce je základní filosofií, a proto si všechny šperky drží vysokou kvalitu a jakost zpracování s citem pro detail. Víme, že každá žena má svůj vkus je naše nabídka šperků s krystaly Swarovski rozmanitá, a šperk zde najde téměř každá žena. Šperky zdobené křišťály Swarovski mohou být krásným a jedinečným dárkem, které zcela jistě potěší každou ženu. 

Swarovski, to je ve světě šperků a módy uznávaný pojem. Společnost Evolution Group CZ s křišťály Swarovski pracuje se ctí a citem při výrobě šperků již od roku 1994 v Jablonci nad Nisou. Společnost Evolution group CZ vyrábí krásné šperky s označením MADE WITH SWAROVSKI CRYSTALS. Takto označené šperky jsou ozdobené krystaly vyrobenými patentovanou technologií v dílně Swarovski AG. Vzhled a tvar šperku je výsledkem práce jiného návrháře či výrobce a z dílny Swarovski pochází pouze skleněné křišťály, někdy také nazývané kamínky či components. 

Označení šperky SWAROVSKI smí používat pouze samotná firma Swarovski a jejich originál šperky Swarovski lze zakoupit pouze ve značkových prodejnách, nebo ve specializovaných e-shopech. Šperky a prodejny Swarovski poznáte podle charakteristického symbolu labutě. 

Nalezené produkty: 1550

Produkty