Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Levne-sperky.cz Menu

Péče o šperky Brosway

30. 6. 2021

Šperky Brosway byly navrženy pro nošení každý den, při všech příležitostech. Z těchto důvodů nevyžadují ocelové šperky Brosway zvláštní péči ani údržbu, ale i přes kvality chirurgické oceli použité při výrobě šperků Brosway je dobré věnovat těmto šperkům náležitou péči, která zajistí dlouhodobou krásu a lesk šperků Brosway. 

 

Během každodenního používání působí na šperky celá řada negativních vlivů jako vzdušná vlhkost, úroveň znečištění samotného šperku, transpirace kůže, kontakt s kosmetickými přípravky, vnější teplota a celá řada dalších, které mohou snížit lesk kamínků a leštěných ploch ocelových šperků Brosway.   

Lesklé části šperků lze udržovat měkkým suchým hadříkem, nebo za pomoci neabrazivních prostředků určených k čištění ocelových šperků. Většinu dostupných čistících prostředků lze použít na čištění šperků bez rizika, je ale třeba se vyvarovat používání prostředků s vysokým obsahem čpavku, alkoholu, nebo jiných agresivních chemikálií. Stejně není vhodné používat na čištění ocelový šperků horkou vodu ani ultrazvuk. 

Šperky Brosway není vhodné vystavovat vystavovat vysokým teplotám, negativní vliv na šperky mohou mít alkoholické látky obsažené v parfémech, lacích na vlasy a ostatních kosmetickým přípravcích. Proto se doporučuje šperky před použitím těchto látek sundat. Rovněž doporučujeme minimalizovat styk s vodou a před sprchováním šperky sundávat. 

U šperků složených z chirurgické oceli a textilních částí rovněž doporučujeme minimalizovat jejich kontakt s vodou, mýdlem, chlorem, chemikáliemi a dalšími podobnými látkami, které mohou zapříčinit vyblednutí barvy, nebo způsobit narušení celistvosti šperku. Šperky složené z textilních částí není vhodné vystavovat tahu, který by mohl způsobit jají poškození. 

Používání krásných šperků Brosway má být především radost, proto věříme, že při dodržování uvedených jednoduchých pravidel bude tato radost trvat velmi dlouho. 

 

Přidat nový komentář

Komentáře

Nebyl přidán žádný komentář.